NYA REGLERNA - (mer info om NYA OMGÅNGEN i inlägget under)


§1 Under tävlingstid ska du alltid ha med lappen med namnet på den du ska leta upp. Det är inte tillåtet att byta lapp med någon. När du, och endast du, har slagit ut någon tar du lappen som den personen hade.

§2 Då ska din lapp med den utslagnes namn på genast läggas i Elevrådets brevlåda för registrering. Om ingen registrering görs under en vecka är du ute ur tävlingen! Om du inte slaigit ut någon under avsatt tid är du diskad! Ta snarast kontakt med Stalkergeneralen.

§3 Ditt nästa mål är personen på den utslagnes lapp.

§4 Du slår ut någon genom att dutta en tandborste på axlar och uppåt. Endast en tandborste åt gången. Du får inte kasta tandborsten. Du får skydda dig med armar och din tandborste. Kreativa skydd kan användas - rådgör med stalkergeneralen.

§5 Du får ha livvakter som du ansvarar för. Dessa får inte ha kroppskontakt med/stå i vägen för den som är ute efter dig.

§6 Ordningen på lapparna är sådan att du bara kan få tag på lappen med ditt eget namn namn sist av alla. Då är spelet slut.

§7 Vid finalen har båda en vecka på sig. Om ingen vunnit då: vinner gör den som slagit ut flest under tävlingen. Om båda har samma antal utslagningar: vinner den som slagit ut någon först.

§8 Tävlingen pågår skoldagar mellan 08:00 - 16:00.

§9 Studiedagar och friluftsdagar är inte tävlingsdagar.

§10 Tävlingen äger rum på skolans ordinarie område och skolgård. (inklusive Lennings, Kristinaskolan, Garvaren, dansstudion och promenaden mellan Huvudbyggnaden och Lennings).

§11 Frizoner: Klassrum, biblioteket, datasalar, linghallen, De cafe, matsalen och personalutrymmen.

§12 First knight: Den förste att slå ut någon blir utnämnd till First knight.

§13 Medal of Honor: Vid stor bragd, såsom ovanligt smart förföljningstaktik, kreativ utslagningsmetod eller skicklig manöver för att skydda sig mm, delas ett pris ut. Berätta för Stalkergeneralen.

§14 Listan på alla deltagare är hemlig. Elevrådet, kansliet och biblioteket tillhandahåller inte gymnasiekatalogen.

§15 Diskvalificering vid: bruk av onödigt våld, regelbrott och förhindrande av spelets gång. Se även §2. Tvister avgörs av Stalkergeneralen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0